Fõoldal  |  Bejelentkezés  |  Hogyan tovább  |  Jelentkezési adatlap  |  Terminusok  |  Írjon nekünk
Bejelentkezés
Hogyan tovább
Jelentkezési adatlap
Terminusok
Írjon nekünk
Információk
Munkalehetöségek
Kirándulóhajók
Kikötõk
Gyakran feltett kérdések
Kiadások
Nyomtatványok
CV (Curriculum Vitae)
Orvosi kivizsgálások
Referenciók
Munkalehetöségek

Food & Beverage Department

Food & Beverage Manager

Az F&B Manager az étterem, a bár a hajókonyha és az ezekhez tartozó egységek irányításáért és felügyeletéért felel. Feladatai közé tartozik az étkeztetéssel kapcsolatos költségvetés elkészítése, az alkalmazottak betanításának irányítása, az ételek és a szolgáltatások kiváló minőségének bebiztosítása, az élelmiszerek biztonságos kezelése stb.

Az F&B Manager, a főszakács és a Maitre D' együtt vizsgálják felül a vendégek panaszait. Az F&B Manager felel az amerikai közegészségügyi rendeletek betartásáért is. Neki kell jelenteni a műszaki részlegnek, ha valami elromlik, és javítani kell. Ő vesz részt a napi értekezleteken a többi részlegvezetővel és az ő feladata elkészíteni a jelentéseket és a leltárokat a központi iroda számára.
Az állás betöltéséhez kiváló vezetői képességek szükségesek. A kiváló angol nyelvtudás kötelező a tisztség betöltéséhez.

Assistant Food & Beverage Manager

Az Assistant F&B Manager az étterem, a bár a hajókonyha és az ezekhez tartozó egységek napi felügyeletéért felel. Munkáját az F&B Manager utasításai alapján végzi. Feladatai közé tartozik az alkalmazottak betanítása, az ételek és a szolgáltatások kiváló minőségének biztosítása. Az állásra jelentkezőktől kiváló vezetői képességeket és folyékony angol nyelvtudást várnak el.

Maitre D'

A Maitre D' az étterem napi felügyeletét végzi. Feladatai közé tartozik az alkalmazottak betanítása, az ételek és a szolgáltatások kiváló minőségének bebiztosítása. A Maitre D' látja el feladatokkal az Assistant Maitre D'-t, a pincéreket, a segédpincéreket és az étel- és italrészleg más alkalmazottait. Ellenőrzi a berendezéseket és konyhafelszereléseket, leltárokat készít az F&B Manager utasításai alapján. Naponta egyszer meglátogatja az összes asztalt, és különös figyelmet szentel a VIP vendégeknek. Az állásra kellemes megjelenésű, udvarias és előzékeny természetű jelentkezőket várunk. Munkája végzéséhez a kiváló vezetői képességek valamint a folyékony angol nyelvtudás alapkövetelménynek számítanak.

Assistant Maitre D'

Az Assistant Maitre D' az étterem napi működéséért felel, továbbá ő felügyeli az éttermi személyzetet, és ő felel a tisztaságért. Ellenőrzi, hogy az asztalok helyesen vannak-e megterítve és felügyeli a felszolgálás minőségét. Aktívan részt vesz az éttermi személyzet betanításában, és ő felel a takarítási rend betartásáért is.

Az állásra kiváló angol nyelvtudású, kellemes megjelenésű, udvarias és előzékeny természetű jelentkezőket várunk.

Waiter/Waitress

A pincér feladata a barátságos és szakszerű felszolgálás az étteremben és a büfékben. A pincér szükség esetén tájékoztatja a vendégeket az étlapon szereplő ételekről és felvilágosítást ad azok összetevőiről.
A pincér feladata, hogy a vendégek elégedettek legyenek az étellel és a felszolgálással. Közvetlen felettese az Assistant Maitre D'. A pincér egyéb feladata tisztán tartani az asztalokat és ellenőrzi, hogy azokat helyesen terítették-e meg. Ezenkívül felügyeli az ő asztalaihoz rendelt pincérsegédek munkáját. Az állásra kiváló angol nyelvtudású, kellemes megjelenésű, udvarias és előzékeny természetű jelentkezőket várunk.

Assistant Waiter/Waitress

A pincérsegéd a pincérnek segít az éttermi felszolgálásban. Megteríti az asztalokat, kiszolgálja a vendégeket a pincér utasításai alapján. Ő tartja tisztán az étlapokat és az asztalokat két terítés között.

Ismernie kell az étlapot és az ételek összetevőit. A folyékony angolnyelvtudás ehhez az álláshoz is szükséges.

F&B Service

Az F&B service feladata a barátságos és a szakszerű felszolgálás a tisztek, a személyzet és a hajólegénység számára az ő étkezésükre kijelölt helyen. A folyékony angolnyelvtudás ehhez az álláshoz is szükséges.

Bar Deapartment

Bar Manager

A Bar Manager a bárrészleg mindennapi vezetéséért felel. A pozíciót betöltő személynek jó szervezési és vezetői készségekkel kell rendelkeznie.

Feladatai közé tartozik az új alkalmazottak betanítása, a tervezés és a feladatok kiosztása. A Bar Manager foglalkozik az italokkal kapcsolatos panaszokkal is. Ismernie kell az összes italt, mint pl. a koktélrecepteket és a felszolgálási standardokat. A borok alapos ismerete és jártasság a leltárrevízióban kötelező a Bar Manager számára.

A állásra jelentkezőknek ismerniük kell a hajón folyó tevékenységeket és azok időrendi beosztását, az egyes részlegek nyitvatartását, valamint a hajón érvényes szabályokat és előírásokat. Az állásra kiváló angol nyelvtudású, kellemes megjelenésű, udvarias és előzékeny természetű jelentkezőket várunk. Egy második világnyelv ismerete előnyt jelent.

Assistant Bar Manager

Az Assistant Bar Manager a bár működésének azon részére felügyel, mellyel a Bar Manager bízta meg. Az Assistant Bar Manager-nek szükség esetén bármikor helyettesítenie kell a bárpultost.

Feladatai közé tartozik az italok leltározásának felügyelete és irányítása is. Az Assistant Bar manager feladata hogy felmérje a vendégek igényeit és oda kell figyelnie az esetleges panaszok megelőzésére. Ő felelős az amerikai közegészségügyi rendeletek betartásáért. Neki kell jelentenie a műszaki részlegnek, ha valamely berendezés elromlott és javítani kell.

Bartender

A Bartender feladata az szeszes italok felszolgálása a társalgókban és a fedélzeteken. Ő keveri az italokat és koktélokat, és a pincérek által felvett rendeléseket is ő készíti el. A Bartender felel a bár működéséért, ízléses elrendezéséért, tisztaságáért és feltöltéséért valamint a fogyasztásért, és a bár forgalmáért is. Ezenkívül neki kell jó hangulatot teremtenie a bárban.

Az állásra kiváló angol nyelvtudású, kellemes megjelenésű, udvarias természetű jelentkezőket várunk.

Barista

A Barista feladata a kavé, sütemények és egyéb édességek felszolgálása a Coffe Shop-ban. A Barista felel a Coffe Shop működéséért, ízléses elrendezéséért, tisztaságáért és feltöltéséért valamint a fogyasztásért, és a bár forgalmáért is.

Az állásra kiváló angol nyelvtudású, kellemes megjelenésű, udvarias természetű jelentkezőket várunk.

Bar Waiter/Waitress

A Bar Waiter feladata a szeszes italok szakszerű felszolgálása a társalgókban és a fedélzeteken.
Az Assistant Bar Manager által kijelölt területen dolgozik. Feladatai a következők: a bár felállítása, a bár feltöltésében való segítség, a bár tisztántartása.

Az állásra folyékony angol nyelvtudású, kellemes megjelenésű, udvarias természetű jelentkezőket várunk.

Wine Steward

A Wine Steward bort és más italokat ajánl és szolgál fel a vendégeknek. Felügyeli a borpince működését és jelentéseket készít a boreladásokról.

Ő felel a borpince tisztaságáért is. A borok alapos ismerete és a folyékony angol nyelvtudás feltétlenül szükséges az állás betöltéséhez.

Housekeeping Department

Housekeeping Manager

Housekeeping Manager felügyeli a részleg összes tevékenységét. Ő végzi a részlegen az adminisztrációs feladatokat, és ő felel a szobaszervizért és a hajó tisztaságáért a társalgón és bárokon kívül. Ő felügyeli a csomagok kirakodását is. A kiváló angol nyelvtudás kötelező számára.

Assistant Housekeeping Manager

Az Assistant Housekeeping Manager feladatai a következők: a részleg hatáskörébe tartozó területek takarításának felügyelete, a vendégek csomagjainak kezelése, leltárrevízió és a fogyócikkek használatának felügyelete az ő hatáskörébe tartozó területen. Ő foglalkozik a vendégek különleges kéréseivel és panaszaival, melyekről a Chief Housekeeper-nek is beszámol. A kiváló angol nyelvtudás számára is kötelező.

Stateroom Steward

A Stateroom (Cabin) Steward feladata az utaskabinok takarítása és rendbentartása. A vendégeknek nyújt segítséget: gondoskodik a ruháik tisztításáról és szükség esetén poharakat, jeget, írószereket, papírt és egyebeket biztosít be a vendégek számára kabinjukban.

A Steward a vendégekkel előzékenyen és illedelmes. A kiváló angol nyelvtudás kötelező számára.

Assistant Stateroom Steward

Az Assistant Stateroom (Cabin) Steward a Stateroom Steward-nak segít a kabinok és a folyosók takarításában, kiüríti a szemétkosarakat és elviszi a szemetet, valamint ő viszi el a vendégek ruháit a mosodába.

Az Assistant Steward a vendégekkel előzékeny és illedelmes. A jó angol nyelvtudás elvárás ehhez a feladathoz is.

Hotel & Cruise Operations Department

Chief Purser

A Chief Purser felügyeli a vendégek számára szervezett összes program megvalósítását a hajón. A tisztség betöltéséhez legalább 5 éves hajón szerzett tapasztalat szükséges.

A folyékony angol nyelvtudás alapkövetelmény. Más világnyelvek ismerete előnyt jelen.

First Purser

A First Purser felügyeli a programszervező/információs iroda mindennapi tevékenységét a Chief Purser utasításai alapján.

A jelentkezések elbírálásánál a szállodai tapasztalat előnyt jelent. A folyékony angol nyelvtudás alapkövetelmény. Más világnyelvek ismerete itt is előnyt jelent.

Purser

A Purser a programszervező/információs iroda mindennapi tevékenységében vesz részt. Feladatait a Chief Purser utasításai alapján végzi. A pozíció betöltéséhez szállodai tapasztalat szükséges. A folyékony angol nyelvtudás alapkövetelmény. Más világnyelvek ismerete előnyt jelent.

Group Service Coordinator

A Group Service Coordinator az ún. tengerparti kirándulásokat népszerűsíti, értékesíti és szervezi a hajón. Ezekre a kirándulásokra akkor kerül sor, amikor a hajó kiköt. Ő szervezi a különböző előre megrendelt rendezvényeket és csapatjátékokat is, mint pl. családi összejövetelek, születésnapi partik stb. A turizmusban szerzett tapasztalattal rendelkezőket a válogatás során előnyben részesítik.

Az állás betöltéséhez folyékony angol nyelvtudás szükséges. Ezen kívül két másik világnyelv ismerete is kötelező a következők közül: spanyol, francia, olasz vagy német.

Youth Counsellor

A Youth Counsellor a vendégek gyermekeire vigyáz. Feladata gondoskodni arról, hogy minden gyermek tartalmasan, életkorának megfelelően, biztonságban szórakozzon. Ő tartja tisztán és rendben a játszószobát is. A pozíciót betöltő személynek barátságos körülményeket és jó hangulatot kell teremtenie mind a gyermekek, mind pedig a szülők körében. A kiváló angol nyelvtudás kötelező számára.

Gift Shop

Shop Assistant

A magas szintű üzleti szolgáltatás érdekében bolti eladónak (shop assistant) olyan lelkes munkaerőt keresünk, aki fokozott munkatempó mellett is képes határidőkhöz igazodni és a vásárlókkal és munkatársaival hatékonyan és világosan kommunikálni. A Shop Assistant feladatai: a potenciális vásárlók és vendégek fogadása a boltban, a termékek bemutatása és alapos ismerete, az üzleti tranzakciók előmozdítása és megvalósítása, a bolt renbentartása és ízléses elrendezése. A kiskereskedelemben szerzett tapasztalat előnyt jelent (különösképp a felsőkategóriás ékszerek, órák, kozmetikumok és divatáru eladásában). A kiváló angol nyelvtudás kötelező az állást betöltő személyek számára.

SPA

Beauty/Massage Therapist

A Beauty Therapist arcmasszázst és arckezelést végez. A Massage Therapist munkája a teljes testmasszázs. Mindkét munkakörhöz hozzátartozik a részleghez kötődő termékek értékesítése.

A pozíció betöltéséhez nagy szakmai tapasztalat és kiváló angol nyelvtudás szükséges.


Fitness/Aerobic Instructor

A Fitness/Aerobic Instructor aerobic órákat tart (a hajón az órák nagy részén Dyna Band gumiszalagokat használnak), felügyeli a tornateremben folyó tevékenységeket és egyéni edzéseket is tart.

A kiváló angol nyelvtudás kötelező számára.

Hair Stylist

A Hair Stylist feladata a hajvágás és frizírozás. A férfi és női hajvágásban egyaránt nagy tapasztalattal rendelkező, kiváló angol nyelvtudású, kellemes megjelenésű, udvarias természetű szakképesített munkavállalók jelentkezését várjuk.

Nail Technician

A Nail technician feladatai közé tartozik a manikűr, a pedikűr, a műkörömépítés és a részleghez kapcsolódó termékek értékesítése. Feladatai ellátásához egy elvégzett szakirányú tanfolyam, legalább 1 éves tapasztalat és a kiváló angol nyelvtudás szükséges.

Casino Operations

Dealer

A Casino Dealer feladata az osztás a következő játékokban: Blackjack, Roulette, Dice és Caribbean Stud Poker. A pozíció betöltéséhez legalább 3 éves tapasztalat szükséges.

A kiváló angol nyelvtudás alapkövetelmény.

Cashier

A Cashier feladatai közé tartozik az utasokkal való kapcsolattartás, a kaszinózsetonok és pénzérmék beváltása, továbbá felvilágosítást nyújt a jackpot nyereményekkel kapcsolatban, beváltja a zsetonokat stb. Az állás betöltéséhez bankban, más pénzügyi intézetben vagy a valutapiacon szerzett tapasztalat szükséges. Ezenkívül a jelentkezőknek kiváló ügyfélközpontú hozzáállást kell tanúsítaniuk a vendégek iránt.

A kiváló folyékony angol nyelvtudás alapkövetelmény a Cashier számára is.

Photo & Video Operations

Photo Staff

A Photographer a vendéget fotózza a kikötőhídon, a hajóraszálláskor, a fedélzeten és az étkezőben. Segítkezik a fotóstúdióban és a fotózási kellékek, hátterek felállításában.

Ő felel a leltárért, az általa használt munkaeszközökért és azok karbantartásáért is. Ugyanúgy ő felel a képek minőségéért és a fotókompozíciókért. Az állásra olyan jelentkezőket várunk, akik már tisztában vannak a fényképezőgép alapvető funkcióinak használatával, mint pl. a rekesz- és zársebesség-kombináció alkalmazásával.

Munkája sikeres végzéséhez mindenképp barátságosnak és közvetlennek kell lennie. A folyékony angol nyelvtudás számára is kötelező.

Audio-Video Staff

Az Audio-visual staff a heti eseményekről, a kirándulásokról, az esküvőkről készít videofelvételeket, továbbá az ő feladata az értékesítésre készített heti videofelvételek vágása és szerkesztése. Ő felel a hajókabinokban nézhető TV és rádióprogramok sugárzásáért, valamint az elő adások technikai hátterét is ő biztosítja. A hajón sugárzott egyszerű TV reklámok grafikai előkészítését is ő végzi.

Az állásra olyan szakemberek jelentkezését várjuk, akiknek van tapasztalata ezen a területen: kiváló videofelvételeket készítenek és azokat kitűnően vágják és szerkesztik is. Az ideális jelentkező közvetlen természetű, hozzáállása professzionális és kiváló angoltudással rendelkezik írásban és szóban egyaránt.

A hajón használt berendezések és programok: DPS Velocity editing system, Sony 250 DVCAM Video Cameras , Lightronix scheduling software, Power Point software, Image Music System, Parkervision Robotic Cameras, Panasonic Switcher, Spirit LX7 audio on board stb.

Printshop Technician/Graphic Designer

A Printshop Technician elsősorban a Printshop-ban lévő gépekért és azok karbantartásáért felel, valamint a nyomtatással kapcsolatos munkafolyamatokat végzi.

Ő nyomtatja ki az összes reklámtáblát, a hajó napi programját és a hajó útitervének változásai következtében megváltozott programokat is. Ő végzi a vászonra nyomtatott portréképek nyomdai előkészítését és minőségi kivitelezését.

A Graphic Designer feladata a hajó reklámanyagainak (poszterek, táblák, röplapok, zászlók stb.) grafikai tervezése és előkészítése.

A Printshop Technician gyakorlott felhasználója az alábbi programoknak: Photoshop CS/CS2, InDesign CS2. Az állás betöltéséhez a tintasugaras nyomtatókkal való nyomtatásban szerzett tapasztalat alapkövetelmény.

A Graphis Designer az alábbi szoftverekkel dolgozik: Illustrator CS/CS2, Freehand or Corel Draw, Photoshop CS/CS2 és InDesign CS2. Az állás betöltéséhez a tintasugaras nyomtatókkal való nyomtatásban szerzett tapasztalat alapkövetelmény.

Az állásra kellemes megjelenésű, közvetlen természetű pályázók jelentkezését várjuk. Az ideális jelentkező kiváló kommunikációs készségekkel rendelkezik, dinamikus csapatjátékos, és munkahelyén odafigyel a tisztaságra.

Airbrush (Henna) Artist

A Henna festőművésznek van egy saját helye vagy terme a hajón, ahová meghívhatja a vendégeket, hogy ay előre elkészitett sablonokat, egy speciális festék pisztojal rámásolja az ábrakat az előre elkészített sablonok segítségével. A jelentketők egy egy hetes tanfojamon vesznek majd részt ahol megtanulnak bánni a technikával stb.

Az állásra kellemes megjelenésű, közvetlen természetű pályázók jelentkezését várjuk. Az ideális jelentkező kiváló kommunikációs készségekkel rendelkezik és munkahelyén odafigyel a tisztaságra.

Internet Café

Internet Café Manager

Az Internet Café Manager számítógépes tanfolyamokat tart a vendégeknek, valamint ő felel a hajón az Internet-szolgáltatás (és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások) mindennapi hatékony és optimális működéséért.

Az órák tananyaga: a Word, az Excel, a PowerPoint, a Windows és a Movie Maker rendszerek és programok használata különböző szinteken, valamint webdesign FrontPage-ben, képeditálás Adobe Photoshop Elements segítségével, és az Internet és email használata. Az Internet Café Manager feladata a kezdő számítógép-felhasználók oktatása is.

A fenti tananyag oktatásán kívül az ő feladata az órarend összeállítása és a tanfolyamok népszerűsítése a tervezett bevételek elérése érdekében. Az ő feladata az összes olyan Internetes tevékenység irányítása, melyből haszon származik, függetlenül attól, hogy a felhasználók vendégek vagy a hajón dolgoznak. Az Internet Café Manager szorosan együttműködik a hajó személyzetével és vezetőségével is.


Copyright © 2007 Intercruiser.sk, All Rights reserved. Webdesign: gART
Naptár:

Ma van: 21.05.2019
Névnap: Zina

Kereső:

Fotografus és Grafikus:

2010 - munka lehetőségek:

Fényképészeket es Grafikusokat, (fotós - amatőr szintű tapasztalatokkal is) 21 - 35 év közötti nőket és férfiakat keresünk. Feltételek: angol nyelvtudás, kellemes megjelenés. Kereseti lehetőség 13.000,-Eur/ev! 6-tól 8 hónapig terjedő munkaszerződések. Szakmai fejlődés lehetséges. Szálás, étkezés biztosítva.