Fõoldal  |  Bejelentkezés  |  Hogyan tovább  |  Jelentkezési adatlap  |  Terminusok  |  Írjon nekünk
Bejelentkezés
Hogyan tovább
Jelentkezési adatlap
Terminusok
Írjon nekünk
Információk
Munkalehetöségek
Kirándulóhajók
Kikötõk
Gyakran feltett kérdések
Kiadások
Nyomtatványok
CV (Curriculum Vitae)
Orvosi kivizsgálások
Referenciók
Hogyan tovább

A munka közvetítéssel kapcsolatos kérvény benyújtása esetén

 1. A regisztráció nálunk díjtalan! A jelentkező kitölti a Jelentkezési adatlapot , melynek érvényessége a benyújtástól számítva 12 hónap alatt jár le. A regisztráció ideje alatt a jelentkezőnek garantált a minimum egyszeri interjú a hajótársaság képviselőjével.

 2. 2 db fényképet (útlevél formátum) valamint az angol nyelvű, részletes életrajzot (CV) kérjük elküldeni az info@intercruiser.sk email cimre, esetleg az ügynökségünk postai címére.

 3. A Jelentkezési adatlapok feldolgozásra kerülnek, ügynökségünk áttanulmányozza, kiértékeli. Majd a feltüntetett tények alapján a jelentkező értesítést kap kérvénye elfogadásáról esetleges elutasításáról. Amennyiben a regisztráció sikeres, meghívót kap egy személyes elbeszélgetésre.

Az interjúk alkalmával

 1. Az interjúk a reggeli órákban prezentációval kezdődnek. Ezt követően a hajótársaság képviselője tart előadást, melyen a részvétel minden jelentkezőnek kötelező.

 2. Az előadás után a személyes bemutatkozások, elbeszélgetések következnek. Az elbeszélgetések időtartama a jelentkezők képzettségétől, felkészültségétől valamint a hajótársaság érdekeitől-érdeklődésétől függ. A sorrendet a hajótársaság képviselője határozza meg.

 3. A jelentkezők saját érdekükben hozzanak magukkal minden fontos okiratot ( porfolió, bizonyítvány a szakképesítésről, az elvégzett tanfolyamokról stb.), melyeket felmutatnak az interjú során.

 4. Az interjúk végeztével a hajótársaság képviselője határozza meg a következő események egymásutánját. Az esetek többségében a jelentkezők hazamehetnek.

 5. Az interjú végeredményéről minden jelentkező kiértesítést kap 5 napon belül az Intercruiser ügynökségtől.

A Foglalkoztatásról szóló levél átvétele után (LOE)

 1. Az ügynökség megkapja a Foglalkoztatásról szóló leveleket (LOE) azon jelentkezők nevére, akik sikerrel jártak az interjú/elbeszélgetés során.

 2. Miután kifizetésre kerül az előre megbeszélt közvetítői illeték, minden LOE személyesen vagy ajánlott levél formájában lesz eljuttatva az eredménnyel járt jelentkezőknek. Részletes információk az illetékekkel kapcsolatban a Kiadások címszó alatt.

 3. Ezt követően az ügynökségünk ismertet minden részletet a külföldre való kiutazással kapcsolatban, ( vízum, orvosi kivizsgálás, repülőjegy stb.) Információk a Kiadások és a Gyakran feltett kérdések címszavak alatt.Copyright © 2007 Intercruiser.sk, All Rights reserved. Webdesign: gART
Naptár:

Ma van: 20.04.2019
Névnap: Marcel

Kereső:

Fotografus és Grafikus:

2010 - munka lehetőségek:

Fényképészeket es Grafikusokat, (fotós - amatőr szintű tapasztalatokkal is) 21 - 35 év közötti nőket és férfiakat keresünk. Feltételek: angol nyelvtudás, kellemes megjelenés. Kereseti lehetőség 13.000,-Eur/ev! 6-tól 8 hónapig terjedő munkaszerződések. Szakmai fejlődés lehetséges. Szálás, étkezés biztosítva.