Fõoldal  |  Bejelentkezés  |  Hogyan tovább  |  Jelentkezési adatlap  |  Terminusok  |  Írjon nekünk
Bejelentkezés
Hogyan tovább
Jelentkezési adatlap
Terminusok
Írjon nekünk
Információk
Munkalehetöségek
Kirándulóhajók
Kikötõk
Gyakran feltett kérdések
Kiadások
Nyomtatványok
CV (Curriculum Vitae)
Orvosi kivizsgálások
Referenciók
Jelentkezési adatlap

A Jelentkezési Adatlap megtekintése és kitöltése elõtt kérjük figyelmesen elolvasni az alul feltüntetett informaciókat.

Jelentkezés feltételei

A jelentkezési adatlap kitöltésével és elküldésével elfogadják az Intercruiser ügynökségben való regisztráció feltételeit. Továbbá, beleegyezésüket adják ahhoz, hogy a személyes adataik feldolgozásra és besorolásra kerüljenek ügynökségünk adatbázisába a személyi adatok védelméről szóló 428/2002 Zb. törvény alapján. Amennyiben a jelentkezők által megadott információk hiányosak lesznek a kiválasztott munkakör betöltéséhez vagy a feltüntetett adatok valótlanok, ügynökségünk jogában áll azon jelentkezőket elutasítani és kérvényüket törölni az adatbázisból.

Minden jelentkezőnek tudatosítania kell, hogy a hajóra dolgozni megy s nem csupán szórakozni, utazgatni. A munkaidő néha elhúzódik akár este 10 óráig vagy esetleg éjfélig is, ezért a jelentkezőknek maximálisan flexibilisnek és kitartónak kell lenniük. Elengedhetetlen a pozitív hozzáállás, a kellemes, megértő és segítő munkatársi viszony. Kulcsfontosságú a kollegákal, lakótársakkal való probléma mentes együttélés a közös, átmeneti otthonban.

Idegen nyelvek

A kérvények adatbázisba való besorolásához egyik alapkövetelmény a komunikáció angol nyelven. Az angol nyelvtudás fokozatát az egyes munkapozíciók határozzák meg, de az alapszintű komunikáció elengedhetetlen feltétel. A kérvények besorolása előtt ügynökségünk felméri a nyelvtudást.

Korhatár

A legtöbb munkapozíció betöltésére 19 és 40 év közötti jelentkezőket várunk. E korhatáron kívüli jelentkezők kérvénye el lesz utasítva.

Külalak és megjelenés/fellépés

Minden munkapozíció (leginkább a staff pozíciók) alapkövetelményei közé tartozik még a kifogástalan külalak és megjelenés/fellépés. Látható testfelületen a piercing, a tetoválás valamint az extrém frizurák, bajusz, körszakáll stb. viselete nem ajánlott.

Profeszionális képesítés

Az egyes munkapozíciók más más képesítést igényelnek. A szükséges információk a Munkalehetőségek címszó alatt találhatók. Azon jelentkezők, akik csak részben felelnek meg a hajótársaság által megadott feltételeknek, el lehetnek tanácsolva az interjúról. Ügynökségünk minden jelentkezőnek segít feltérképezni a tényeket és amennyiben hiányosságok lépnek fel a képesítés terén, megegyezés szerint alternatív munkapozíciót kínál fel.

Egészségi alkalmasság

A jelentkezők számára a következő alapkövetelmény a teljeskörű orvosi kivizsgáláson való részvétel, mely igazolja egészségileg alkalmasságukat a külföldi munkavégzésre. Valamint negatív drogtesztet is kell felmutatni. Amennyiben e alapkövetelmény nincs teljesítve, a kérvény nem kerül besorolásra az adatbázisba.

Feddhetetlenség

Minden jelentkezőnek bejegyzés nélküli erkölcsi bizonyítványt kell felmutatnia (max. 1 hónaposat). Amennyiben e alapkövetelmény nincs teljesítve, a kérvény nem kerül besorolásra az adatbázisba.

Utiokmányok

A jelentkezőknek érvényes útlevéllel kell rendelkezniük.




Az adatlap megtekintéséhez kattintson ide.
Copyright © 2007 Intercruiser.sk, All Rights reserved. Webdesign: gART
Naptár:

Ma van: 20.04.2019
Névnap: Marcel

Kereső:

Fotografus és Grafikus:

2010 - munka lehetőségek:

Fényképészeket es Grafikusokat, (fotós - amatőr szintű tapasztalatokkal is) 21 - 35 év közötti nőket és férfiakat keresünk. Feltételek: angol nyelvtudás, kellemes megjelenés. Kereseti lehetőség 13.000,-Eur/ev! 6-tól 8 hónapig terjedő munkaszerződések. Szakmai fejlődés lehetséges. Szálás, étkezés biztosítva.