Fõoldal  |  Bejelentkezés  |  Hogyan tovább  |  Jelentkezési adatlap  |  Terminusok  |  Írjon nekünk
Bejelentkezés
Hogyan tovább
Jelentkezési adatlap
Terminusok
Írjon nekünk
Információk
Munkalehetöségek
Kirándulóhajók
Kikötõk
Gyakran feltett kérdések
Kiadások
Nyomtatványok
CV (Curriculum Vitae)
Orvosi kivizsgálások
Referenciók
Gyakran feltett kérdések

Q: Mennyi időre szólnak a munkaszerződések?

A: A munkaszerződések időtartama 4-8 hónap, melyet az adott hajótársaság határoz meg amelyikkel a szerződést megkötötték.


Q: Milyen fokú angol nyelvtudásra van szükségem?

A: A kérvények adatbázisba való besorolásához egyik alapkövetelmény a komunikáció angol nyelven. Az angol nyelvtudás fokozatát az egyes munkapozíciók határozzák meg. Míg a Staff pozíciók betöltéséhez, ahol mindennapos a vendégekkel való közvetlen kapcsolattartás kiváló angol nyelvtudás szükséges, addig a crew pozíciók betöltéséhez elegendő az alapszintű komunikáció angol nyelven.


Q: Mikor kell az orvosi kivizsgáláson részt vennem?

A: Általában a Foglalkoztatásról szóló levél átvétele után (LOE) esedékes a részvétel az orvosi kivizsgáláson, mivel a kivizsgálások elég költségesek (az egyes vizsgálatok fajtájától függően 3000,-Sk - 7000,-Sk) Az orvos által aláírt és lepecsételt vizsgálati eredményt, mely igazolja egészségileg alkalmasságukat a külföldi munkavégzésre a hajóra való felszállásnál kell leadni. Nem lehet korábbról keltezve mint max. 3 hónap.


Q: Szabadon választhatok orvost?

A: Mivel a nyomtatványokat angol nyelven kell kitölteni, az ügynökségünk által jóváhagyott orvosokat ajánljuk.


Q: Lesz élet- és balesetbiztosításom?

A: Igen, a biztosítás része a munkaszerződésnek, aláírására a hajóraszállásnál vagy az első munkaviszony kezdete előtt kerül sor.


Q: Lesz aki vár majd a repülőtéren?

A: A szükséges információkat a hajóraszállással kapcsolatban a Foglalkoztatásról szóló levéllel (LOE) együtt kapják meg. Az esetk többségében a jelentkezők ingyenes elszállítatásban és szállodai elszállásolásban részesülnek.


Q: Mennyi kézpénzre lesz sükségem az útra?

A: A hajóraszállás helyétől függ a szükséges valutamennyiség, de minden esetben minimum €50.


Q: Milyen kiadásokkal számoljak a hajóraszállás után?

A: A szállással és étkezéssel kapcsolatos költségeket a hajótársaság fedezi. Kivéve némely crew egyenruhát, minden ingyenes. Az alkohol, a dohányáru stb. minimális veteli áron megvásárolható a crew bárban. Leegyszerűsítve, a crew báron kívül 1 centet sem kell költened!

Copyright © 2007 Intercruiser.sk, All Rights reserved. Webdesign: gART
Naptár:

Ma van: 20.04.2019
Névnap: Marcel

Kereső:

Fotografus és Grafikus:

2010 - munka lehetőségek:

Fényképészeket es Grafikusokat, (fotós - amatőr szintű tapasztalatokkal is) 21 - 35 év közötti nőket és férfiakat keresünk. Feltételek: angol nyelvtudás, kellemes megjelenés. Kereseti lehetőség 13.000,-Eur/ev! 6-tól 8 hónapig terjedő munkaszerződések. Szakmai fejlődés lehetséges. Szálás, étkezés biztosítva.