Fõoldal  |  Bejelentkezés  |  Hogyan tovább  |  Jelentkezési adatlap  |  Terminusok  |  Írjon nekünk
Bejelentkezés
Hogyan tovább
Jelentkezési adatlap
Terminusok
Írjon nekünk
Információk
Munkalehetöségek
Kirándulóhajók
Kikötõk
Gyakran feltett kérdések
Kiadások
Nyomtatványok
CV (Curriculum Vitae)
Orvosi kivizsgálások
Referenciók


“Ne álmodd az életet,hanem éldd az álmaid!”

Húsz év múlva csalódottabb leszel amiatt, amit nem tettél meg, mint amiatt, amit megtettél. Lazítsd meg a köteleket. Hajózz el a biztonságos kikötőből. Fogd be az erős szelet a vitorládba. Keress... Álmodj... Fedezz fell...”

Mark TwainKöszönjük kitüntető figyelmüket!

Fiatal, dinamikusan fejlődő ügynökség vagyunk, amely az állandóan növekvő érdeklődők számara, külfoldi munkalehetőséget biztosít. A munka-, szociális- és családügyi hivataltól kapott engedély alapján ügynökségünk széleskörű munkalehetőségeket kínál számos kiránduló hajóra , Föld körüli utazások keretében. Szolgáltatásaink közé tartozik a teljeskörű tanácsadás és bővebb információk nyújtása a külföldre való kiutazással kapcsolatban, a repülőjegyek bebiztosítása valamint amennyiben szükséges, nyelvtanfolyam es egyéb tanfolyamok bebiztosítása.

Fő célunk az érdeklődők teljes megelégedettsége, így ügynökségünk stratégiáját is e célnak rendeljük alá. Különös figyelmet fordítunk a külföldre való kiutazással kapcsolatos tanácsadásra valamint a külföldi munkalehetőségek pontos terkepezesere.

Információink elsőkézből, illetve az ügyfeleinktől származnak akikkel állandó kapcsolatban vagyunk, nemcsak kiutazásuk előtt de a kintlétük alatt is. Tevékenységünkben a fair play szabályit követjük hiszen tudjuk, hogy a további sikereink eléréséhez az egyetlen út az ügyfeleink sikere és álmaik megvalósítása.

Reméljük, hogy ügynökségünk továbbra is szilárd társ lesz a céljaik megvalósításában. ĺrjanak nekünk!

Üdvözlettel,

Tóth Gabriela
Managing Director


Copyright © 2007 Intercruiser.sk, All Rights reserved. Webdesign: gART
Naptár:

Ma van: 21.05.2019
Névnap: Zina

Kereső:

Fotografus és Grafikus:

2010 - munka lehetőségek:

Fényképészeket es Grafikusokat, (fotós - amatőr szintű tapasztalatokkal is) 21 - 35 év közötti nőket és férfiakat keresünk. Feltételek: angol nyelvtudás, kellemes megjelenés. Kereseti lehetőség 13.000,-Eur/ev! 6-tól 8 hónapig terjedő munkaszerződések. Szakmai fejlődés lehetséges. Szálás, étkezés biztosítva.